FINAX Recenzia → Skúsenosti 2021 ❤️ → Sú (NE)VÝHODY !?

Chcete poradiť? Opýtajte sa
Finax je platforma pre inteligentné investovanie, ktorému dôveruje už viac ako 20 000 klientov s investíciami v celkovej výške cez 140 miliónov eur. Ponúka vyšší výnos v priemere o 4% oproti podielovým fondom, nulové dane z výnosu, nízke poplatky a správne rozložené riziko. Najbohatší Slovák Ivan Chrenko investoval 1 000 000 eur a o Finaxe napísal aj prestížny Forbes. My sme sa stali ich klientom, a teraz sa chceme podeliť o našu skúsenosť s Finaxom.

Investovanie s Finaxom nie je len zainvestovanie, ale aj následné pravidelné rebalansovanie. Automatizovaný rebalansing znižuje riziko a zvyšuje výnosy. Finax vyvinul vlastný spôsob rebalansovania portfólií, ktorý v priemere zvyšuje výnos o +0,47% ročne.

My sme sa rozhodli tento spôsob investovania vyskúšať, preveriť, zhrnúť všetko podstatné a podeliť sa o skúsenosti klientov, ako nás samotných, tak aj ďalších.

Môžete investovať už od 20 € mesačne

Najbohatší Slovák Ivan Chrenko investoval 1 000 000 eur cez Finax.
Príbeh Finaxu sa začal v apríli 2017. Za zrodom je tenista Dominik Hrbatý s bratom Jurajom a Radoslavom Kasíkom. Jedná sa o hlavné tváre tejto investičnej spoločnosti. Juraj sa 10 rokov úspešne podieľal na budovaní slovenského obchodníka s cennými papiermi CAPITAL MARKETS a stál aj za zrodom celoeurópskeho online obchodníka. Radoslav svoj dovtedajší profesionálny život zasvätil jednému z najstarších obchodníkov na Slovensku, Across Wealth Management, kde pôsobil 9 rokov, prevažne na pozícii portfólio manažéra. Ich vízia je jasná – výhodné investovanie pre každého, preto nie je potrebný vstupný kapitál a investovať môžete už od sumy 20 € mesačne.

☑️ Finax (NE)VÝHODY podľa skúsenosti klientov

    FINAX Recenzia a Skúsenosti klientov

  • V priemere o 4% vyšší ročný výnos oproti klasickým fondom
  • Bez vstupného kapitálu, stačí investovať 20 € mesačne
  • Každá investícia je rozložená až do 10 000 akcií firiem a dlhopisov
  • Automatizovaný rebalansing znižuje riziko a zvyšuje výnosy
  • Žiadne transakčné poplatky, ani poplatky z dosiahnutého zisku
  • Z výnosov neplatíte dane, vo Finaxe sú minimálne poplatky
  • Váš majetok je chránený Garančným fondom až do 50 000 €
  • Zmeniť rozloženie portfólia bezplatne je možné len 1x ročne

EXKLUZÍVNA AKCIA: Získajte → ÚČET BEZ POPLATKU

Registrujte sa teraz a získajte odpustenie poplatku za spracovanie platby (1% + DPH). Platí navždy na vaše prvé konto. Akciu je možné využiť len do 30.10.2021. Otvorenie účtu, výbery aj zrušenie sú vždy zadarmo.
Registrovať nový účet

☑️ Predstavenie spoločnosti Finax

S inteligentným investovaním vo Finaxe sú výnosy v priemere o 4% vyššie ako v podielových fondoch, či v bankách. Jedná sa o investovanie zamerané na výnos. Spoločnosť ponúka investovanie do indexových fondov ETF s nulovými daňami z výnosu. Všetko transparentne, s nízkymi poplatkami a so zníženým rizkom. Vo Finaxe rozkladajú riziko investovaním do dlhopisov a akcií najúspešnejších svetových firiem.

Až 98% aktívne riadených fondov v Európe zaostáva výkonnosťou za priemerným rastom trhu (SPIVA Europe Scorecard, 2019). Finax sa to snaží vyriešiť a ponúka výhodné investovanie pre každého. Peniaze spravujú experti na základe teórií, ktoré získali Nobelovu cenu.

Základné informácie

Obchodný názov: Finax, o.c.p., a.s.
Založenie: 2017, Slovensko

Minimálny jednorazový vklad: 20 €
Minimálna mesačná investícia: 20 €

Podpora zákazníkom

Vo Finaxe sú k dispozícii od pondelka do piatka od 9:00 do 17:00.

Tel.č.: +421 2 2100 9985
E-mail: client@finax.eu

Adresa spoločnosti

Finax, o.c.p., a.s.

Bajkalská 19B
821 01 Bratislava
Slovenská republika

Spoločnosť Finax, o.c.p., a.s. vykonáva svoju činnosť na základe povolenia Národnej banky Slovenska, ktorá zároveň dohliada na jej činnosti.

Zakladatelia spoločnosti

Mgr. Juraj Hrbatý, CFA
Zakladateľ a generálny riaditeľ
Juraj založil Finax po rokoch strávených prácou vo finančnom sektore. Je členom výkonného výboru Asociácie obchodníkov s cennými papiermi. Je hlavným stratégom spoločnosti.
Ing. Radoslav Kasík
Zakladateľ a investičný riaditeľ
Rado má diplom z finančného manažmentu podnikových financií Ekonomickej univerzity v Bratislave. 9 rokov pôsobil v Across Wealth Mangement, hlavne ako portfólio manažér. Je investičným stratégom.

Investičný výbor

Investičný výbor rozhoduje o optimálnom zložení a nastavení vašich portfólií. Hľadá možnosti, ako zvýšiť vaše výnosy a správne nastaviť portfóliá tak, aby minimalizovali riziko.

Poradná rada

Členovia Poradnej rady sú lídri vo svojom odbore a prinášajú perspektívu z iného uhľa pohľadu. Ich úlohou je myslieť kriticky a pomáhať manažmentu hľadať zlepšenia na všetkých úrovniach.

Čím sa Finax odlišuje od iných?

Finančných inštitúcii je aktuálne veľmi široké portfólio, preto nás zaujímalo, či sú niečím iný. Ako sa Finax odlišuje od iných obchodníkov a podielových fondov? Odpoveď sme našli priamo na stránkach finaxu.

☑️ Finax ponúka tieto jedinečné riešenia

  • Transparentný model investovania do konkrétnych ETF – širokého akciového koša a konzervatívneho dlhopisového portfólia.
  • Minimálne poplatky za správu portfólia. Bez poplatkov za nákup/predaj, zhodnotenie, rebalansovanie a pod.
  • Maximalizuje výnos. Nepoznáme produkt, ktorý by dlhodobo prinášal lepšie zhodnotenie.
  • Výnosy sú oslobodené od platenia daní.
  • Automatické rebalansovanie.
  • Zlomkovanie akcií – nakúpia pre vás aj menej ako jeden kus akcie, vďaka čomu si vytvoríte kvalitné, diverzifikované portfólio aj pri minimálnom vklade.
  • Jednoduché užívateľské prostredie.

EXKLUZÍVNA AKCIA: Získajte → ÚČET BEZ POPLATKU

Registrujte sa teraz a získajte odpustenie poplatku za spracovanie platby (1% + DPH). Platí navždy na vaše prvé konto. Akciu je možné využiť len do 30.10.2021. Otvorenie účtu, výbery aj zrušenie sú vždy zadarmo.
Registrovať nový účet

Plaťte menej, zarábajte viac

Vo Finaxe investujete s minimálnymi poplatkami, čo znamená vyššie výnosy pre vás. Podľa Finaxu práve u nich konečne pri investovaní aj zarábate. Kritickým faktorom pre výsledok investovania sú poplatky a vo finaxe to veľmi dobre vedia. Lacné investovanie už tak nie je prístupné len bohatým. Nižšie máte kompletný prehľad aktuálnych poplatkov.

Poplatky vo Finaxe

Vždy aktuálne Finax poplatky nájdete na ich oficiálnych stránkach. V dobe písania a zostavovania tejto recenzie boli ceny vo Finaxe nasledovné. Celkovo sa jedná o jednoduchú poplatkovú štruktúru pre riadené portfóliá Finaxu. Za nákup/predaj ETF, za zhodnotenie, založenie/ukončenie a za výber z účtu je poplatok 0 €, čiže bez poplatku.

Za nákup/predaj ETF Za zhodnotenie Založenie/ukončenie Za výber z účtu
0 € 0 € 0 € 0 €

Všetky nákupy a predaje sú realizované bez poplatku. Keď sa vaše peniaze zhodnotia, nič sa za to neúčtuje. Za založenie ani ukončenie účtu nič neplatíte. Ak sa rozhodnete vybrať hoci len časť peňazí, je to bez poplatku.

Za správu portfólia Za spracovanie platby (do 1 000 €) Za spracovanie platby (nad 1 000 €)
1 % +DPH (ročne) 1 % +DPH (z vkladu) 0 %

Čo je v cene za správu portfólia?

Uvedený poplatok za správu portfólia je ročný poplatok z hodnoty majetku pod správou hradený alikvotne na mesačnej báze. V cene sú všetky výhodu účtu ako je široko diverzifikované portfólio, možnosť investovať už od 20 € mesačne, daňová optimalizácia a automatické rebalansovanie.

Aký je poplatok za spracovanie platby?

Poplatok za spracovanie prijatej platby na konto vo Finaxe je pre vklady 1 000 € a viac nulový (0 %). Poplatok za spracovanie prijatej platby na konto vo Finaxe je len pre vklady nižšie ako 1 000 € a to vo výške 1% +DPH.

Ako funguje rebalansovanie portfólio?

Portfólio vo Finaxe rebalansujú na základe merania sklzu. Sklz je hodnota, ktorá meria ako sa skladba jednotlivého portfólia líši od ideálneho zloženia. Pokiaľ sa hodnota sklzu príliš zvýši, portfólio sa bude vo Finaxe rabalansovať. Robí sa to však zároveň s prihliadnutím na dane.

Náš tip: Aj najbohatší Slovák, Ivan Chrenko, investuje vo Finaxe. Pozrite sa, koľko už zarobil a koľko ušetril na daniach.

Každý vklad je diverzifikovaný

Prostredníctvom investícii vo Finaxe sú vaše vklady rozložené a zainvestované spolu do viac ako 10 000 akcií spoločností, vládnych dlhopisov a dlhopisov veľkých firiem z celého sveta.

Aké je rozloženie portfólií Finax?

S portfóliami Finax súčasne investujete do niekoľko tisíc spoločností prostredníctvom akcií a fondov. Konkrétne rozloženie má vplyv na nastavenie rizika pri zakladaní alebo úprave. Nižšie je prehľad akcií spoločností, do ktorých sú peniaze zainvestované.

⭐ Do viac ako 10 000 firiem a dlhopisov

Prostredníctvom investícii vo Finaxe sú vaše vklady rozložené a zainvestované spolu do viac ako 10 000 akcií spoločností, vládnych dlhopisov a dlhopisov veľkých firiem z celého sveta. Jedná sa o tieto:

  • 500 najväčších amerických spoločností (napr. Facebook, Apple, Coca-Cola…),
  • 400 najvýznamnejších stredne veľkých spoločností USA (US Steel, Avon, Energizer…),
  • 2000 popredných malých spoločností USA (GoPro, Guess?, WD-40…),
  • 600 najväčších európskych spoločností (Mercedes, Adidas, Orange…),
  • 985 malých európskych firiem (Uniqa, Philips, Juventus..),
  • takmer 2000 popredných spoločností z krajín ako Čína, Brazília či Rusko.

EXKLUZÍVNA AKCIA: Získajte → ÚČET BEZ POPLATKU

Registrujte sa teraz a získajte odpustenie poplatku za spracovanie platby (1% + DPH). Platí navždy na vaše prvé konto. Akciu je možné využiť len do 30.10.2021. Otvorenie účtu, výbery aj zrušenie sú vždy zadarmo.
Registrovať nový účet

Pokiaľ sa vám zdá investovanie do akcií príliš rizikové, môžete najúspešnejším firmám a štátom na celom svete peniaze požičať. Na rovnakom princípe fungujú napríklad garantované fondy II. dôchodkového piliera. Zarobte tak na úrokoch podobne, ako banky zarábajú na úrokoch, keď peniaze požičajú vám. S portfóliami Finax investujete aj do vládnych dlhopisov a dlhopisov veľkých firiem z celého sveta.

Pasívne zarábanie

S týmto titulom o Finaxe napísal prestížny svetový magazín Forbes. Článok je rozhovor s trojicou z Finaxu a to tenistom Dominikom Hrbatým s bratom Jurajom a Radoslavom Kasíkom. Jedná sa o hlavné tváre tejto investičnej spoločnosti.

Prečo investovať a nedržať peniaze v banke?

  • Je to dlhodobo najlepšia alternatíva uloženia úspor.
  • Dosiahnete jednoznačne najvyššie zhodnotenie.
  • Zúčastňujete na úspešnom podnikaní iných.
  • Všetci miliardári zarobili podnikaním a investovaním.
  • Budujete majetok a vytvárate pasívny príjem.
  • Vlastníte firmy zarábajúce na spotrebe všetkých ľudí.
  • Bránite inflácii znehodnocovať váš majetok.
  • Je to najjednoduchšia cesta ako zarobiť.
Náš tip: Využite exkluzívnu akciu len pre našich čitateľov. Registrujte sa teraz a získajte odpustenie poplatku za spracovanie platby (1% + DPH). Platí navždy na vaše prvé konto. Akciu je možné využiť len do 30.10.2021. Otvorenie účtu, výbery aj zrušenie sú vždy zadarmo.

Ako si založiť účet vo Finaxe?

Účet vo Finaxe si viete pohodlne zriadiť online. Nemusíte sa ničoho obávať, s výberom správnej investičnej stratégie vám pomôže prepracovaný automatizovaný „poradca“ priamo na stránkach Finaxu. Stačí prejsť niekoľkými krokmi a zodpovedať základné otázky. Všetko bez vloženie osobných údajov. Pre založenie účtu stačí prejsť na stránky Finaxu a prejsť niekoľkými jednoduchými krokmi.

Pre lepšiu prehľadnosť sme celý proces zhrnuli do niekoľko krokov, proces pozostáva len z 3 hlavných krokov, uvádzame ich ako jednotlivé číslované body pre prehľadnosť a úplnosť nižšie.

⭐ Proces otvárania účtu

Celý proces vybavíte online. Krátky dotazník vám automaticky navrhne najvýhodnejšiu investičnú stratégiu.

1. Vyplnenie krátkeho dotazníka
Jedná sa len o niekoľko otázok, ktorých zodpovedania vám nezaberie viac ako pár minút. Pre vyhodnotenie nie je potrebné vložiť žiadne osobné údaje ako email alebo telefónne číslo.

2. Výber investičného plánu
Automatizovaný dotazník vám navrhne optimálny investičný plán, vzhľadom na vami vyplnené odpovede. Ak sa vám nepáči, môžete si ho zmeniť, ale vždy len smerom k menšiemu riziku.

3. Otvorenie účtu
Teraz už len stačí otvoriť si účet. Tu už sú potrebné vaše osobné údaje a údaje, ktoré je Finax povinní o vás zisťovať zo zákona. Ide o údaje, ako sú potrebné aj u iných finančných inštitúciách.

Po online podpísaní zmluvy a aktivácii máte ihneď a kedykoľvek online prístup k vášmu účtu, kde môžete sledovať vaše investície, zloženie portfólia a zisky. Finálnym krokom je zaslanie prostriedkov bezhotovostným bankovým prevodom na účet riadený Finaxom.

EXKLUZÍVNA AKCIA: Získajte → ÚČET BEZ POPLATKU

Registrujte sa teraz a získajte odpustenie poplatku za spracovanie platby (1% + DPH). Platí navždy na vaše prvé konto. Akciu je možné využiť len do 30.10.2021. Otvorenie účtu, výbery aj zrušenie sú vždy zadarmo.
Registrovať nový účet

Výber portfólia

Pre výber správnej investičnej stratégie vám pomôže „robo-advisor“. Jedná sa o automatizované finančné poradenstvo od Finaxu. Ide o cielene kladené otázky, ktorých odpovede vyhodnocuje algoritmus. Jeho cieľom je vám nájsť vhodnú najlepšie a najoptimálnejšiu investičnú stratégiu. Môžete tak rovno vidieť, koľko môžete získať pri jednotlivých investičných stratégiách a dosiahnutých investičných cieľoch.

Náš tip: S výberom najvhodnejšieho portfólia vám pomôže automatizovaný poradca Finaxu – zaberie len pár minút, nemusíte vkladať žiadne kontaktné údaje.

Ako sme už písali, tento automatizovaný dotazník vám navrhne optimálny investičný plán, vzhľadom na vami vyplnené odpovede. Ak sa vám nepáči, môžete si ho zmeniť, ale vždy len smerom k menšiemu riziku.

Účel investovania

Ako prvé bude dotazník Finaxu zaujímať „Prečo chcete investovať?“. Tu je rovno na výber niekoľko možností, pretože väčšina z nás investuje alebo hľadá zhodnotenie peňazí pre konkrétny účel zhodotenia.

Investovanie na dôchodok

FINAX Recenzia a Skúsenosti klientovCieľom je, aby ste na penzii dostávali dôchodok z Finaxu vo výške polovice vášho súčasného príjmu zvýšeného o rast cien. Druhú polovicu vášho dôchodku by mali zabezpečiť I. a II. pilier. Z tohto dôvodu sa vás opýtajú na výšku vášho príjmu.

Investovanie na zabezpečenie detí

Pokiaľ chcete sporenie pre každé vaše dieťa, otvorte si teraz účet pre jedno dieťa a po úspešnej registrácii si pridáte nové účty pre ďalších vašich potomkov. Nazvite si účty ich menami. Majiteľom účtov budete vy, aby ste si udržali kontrolu nad použitím peňazí.

Vytvorenie finančnej rezervy

Správna finančná rezerva by mala pokryť vaše polročné výdavky. Z tohto dôvodu sa vás opýtajú na výšku vášho príjmu. Maximálne riziko stratégie pre finančnú rezervu je 50/50. S úsporami presahujúcimi rezervu pracujte efektívne a dlhodobo – zriaďte si druhý účet Budovanie majetku.

Kúpa nehnuteľnosti

Určte si, kedy by ste si chceli zadovážiť nové bývanie a koľko si naň chcete našetriť. Alebo si určte, kedy by ste chceli predčasne splatiť hypotéku. Výhodnejšie je voľné prostriedky investovať a jednorazovo splatiť hypotéku ako ich využívať na pravidelné mimoriadne splácanie.

Nákup drahšej veci

Zvoľte si cieľovú sumu, akú by ste si radi investovaním našetrili. Finax vám poradí, ako ju dosiahnuť s portfóliom šitým na mieru vám.

Budovanie majetku

Zhodnocujte svoje úspory efektívne a bez platenia daní. Finax vám vyberie vhodné portfólio ušité na mieru a poradí vám, ako vybudovať vami očakávaný majetok.

Náš tip: Využite exkluzívnu akciu len pre našich čitateľov. Registrujte sa teraz a získajte odpustenie poplatku za spracovanie platby (1% + DPH). Platí navždy na vaše prvé konto. Akciu je možné využiť len do 30.10.2021. Otvorenie účtu, výbery aj zrušenie sú vždy zadarmo.

Pravidelná renta

Z vašej investície vám budeme posielať posledný pracovný deň mesiaca pravidelnú rentu. Určené pre klientov s jednorazovým vkladom nad 50 000 € alebo pre tých, ktorí investujú s Finaxom viac ako 5 rokov. Maximálne riziko stratégie je 80/20.

Klientske rozhranie Finaxu

Pre prehľadné a transparentné sledovanie investícii vo Finaxe je každému klientovi zriadené konto, kde môže sledovať svoje investície, rozloženie jednotlivých otvorených účtov a nájdete tu aj jednotlivé kvartálne výpisy k účtu. Pozrite sa, čo ponúka webové rozhranie, ak si vytvoríte účet vo Finaxe.

Mimo webové rozhranie ponúka Finax aj oficiálnu mobilnú aplikáciu. Oceňujeme na nej, že ponúka nielen detailné prehľady a možnosť sledovať aktuálny stav konta a investícii, ale aj správy a podcasty. Prostredníctvom nich prinášajú informácie nielen z pozadia Finaxu, ale aj investovania a financií. Taktiež sa snažia vzdelávať a odpovedajú na často kladené otázky svojich klientov a záujemcov o investovanie. Odpovede na často kladené otázky môžete nájsť aj na ich stránkach.

Ako vložiť peniaze do Finaxu?

Do Finaxu si viete posielať peniaze prostredníctvom bezhotovostným bankovým prevodom. Platba je identifikovaná prostredníctvom unikátneho variabilného symbolu, ten je unikátny a viaže sa k vytvorenému kontu. Pre prijatie platieb pre investície aktuálne Finax ponúka účty vedené v EUR, CZK, HUF, PLN a HRK.

Náš tip: Využite exkluzívnu akciu len pre našich čitateľov. Registrujte sa teraz a získajte odpustenie poplatku za spracovanie platby (1% + DPH). Platí navždy na vaše prvé konto. Akciu je možné využiť len do 30.10.2021. Otvorenie účtu, výbery aj zrušenie sú vždy zadarmo.

Ako vybrať svoje zisky a investície?

Zainvestované peniaze a zisky sa kumulujú v jednej čiastke. Vo svojom účte o tom máte neustále prehľad. Taktiež si v účte môžete sledovať rozloženie vášho portfólia a jednotlivé zainvestované čiastky. Pre výber stačí kontaktovať podporu Finaxu a peniaze vám budú prevedené najneskôr do 7 dní od požiadavky. Výber je bez poplatku. Najčastejšie sa obchody ako nákup alebo predaj realizujú v stredu.

Z výnosov z podielových fondov, životných poistiek či dlhopisov musíte platiť dane, ktoré vás oberú o 19% zarobených peňazí. Vo Finaxe využívajú oslobodenie od dane vo váš prospech.

Bez vzniku daňovej povinnosti

Vo Finaxe stačí mať peniaze viac ako rok a ich zisk následne nepodlieha zdaneniu. Ak držíte cenné papiere obchodované na burze aspoň jeden rok, výnosy z nich sú od dane oslobodené. Ich portfóliá sú zložené z ETF, ktoré – na rozdiel od podielových fondov a vkladov v bankách – do tejto kategórie spadajú. Portfóliá vo Finaxu sú tak riadené bez vzniku daňovej povinnosti.

Nemusíte dodržať ani rok a okamžite platí, že ak váš ročný zdaniteľný príjem z investovania nepresiahne 500 eur, tento príjem je rovnako oslobodený od dane.

Kedy končí konto vo Finaxe?

Platnosť alebo ukončenie nie je stanovené. Pri vytváraní konta si volíte dĺžku pre investičnú stratégiu. Tá pre vás nie je pevne daná a stále máte možnosť kedykoľvek spraviť bezplatný výber, posielať viac peňazí alebo ponechať konto naďalej aktívne, pričom sa vám investície aj naďalej zhodnocujú. Samozrejme, ak budete chcieť, máte možnosť kedykoľvek zmluvu zrušiť a celú aktuálnu čiastku si nechať vyplatiť, všetko úplne bez poplatku.

⭐ Finax skúsenosti klientov

S Finaxom máme osobnú skúsenosť ako klient. Taktiež sme sa pýtali ďalších klientov, aby sme zostavili čo najviac súhrnných informácii o investovaní cez Finax. Čerpali sme informácie na priamo, od klientov, ktorých poznáme osobne, taktiež sme nahliadli na recenzie na Facebooku, Google recenzie a skúsenosti a hodnotenia odborníkov, finančníkov, inštitúcii aj jednotlivcov v radách širokej verejnosti.

Recenzie, hodnotenia a názory na Finax

Finax skúsenosti
Finax skúsenosti klientov

EXKLUZÍVNA AKCIA: Získajte → ÚČET BEZ POPLATKU

Registrujte sa teraz a získajte odpustenie poplatku za spracovanie platby (1% + DPH). Platí navždy na vaše prvé konto. Akciu je možné využiť len do 30.10.2021. Otvorenie účtu, výbery aj zrušenie sú vždy zadarmo.
Registrovať nový účet

Záverečné zhrnutie:

Transparetnosť, maximálne informovanosť klienta, rozloženie každej investície až do 10 000 akcií firiem a dlhopisov, automatické rebalansovanie, výnosy bez zdanenia, len minimálne poplatky a skutočné výnosy z investícii sú hlavné dôvody, prečo Finax odporúčame aj my. Ako mínus hodnotíme možnosť zmeniť rozloženie portfólia bezplatne len 1x ročne a mobilnú aplikáciu, v ktorej nenájdete kvartálne výpisy, tie sú dostupné pri prihlásení cez webové rozhranie Finaxu.

Investovanie cez FINAX od 20 €
Investovanie cez FINAX
96
Prehľadnosť stránok
10/10
    Mobilná aplikácia
    9/10
      Informovanosť klienta
      10/10

        Plusy

        • V priemere o 4% vyšší ročný výnos oproti klasickým fondom, majetok je chránený Garančným fondom až do 50 000 €
        • Každá investícia je rozložená až do 10 000 akcií firiem a dlhopisov
        • Žiadne transakčné poplatky, žiadne poplatky z dosiahnutého zisku
        • Z výnosov neplatíte dane, vo Finaxe sú minimálne poplatky
        • Automatizovaný rebalansing znižuje riziko a zvyšuje výnosy

        Mínusy

        • Zmeniť rozloženie portfólia bezplatne je možné len 1x ročne

        Kde kúpiť výhodne?

        Registrovať nový účet

        Pridaj komentár

        Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

        Nakupujte lacnejšie! Na www.KuponyZdarma.sk nájdete viac ako 9700 kupónov a zliav. Ukázať

        Zľavy na KuponyZdarma.sk

        Výber TOP 15 ❤️ mobilov roka 2021
        Najlepšie mobilné telefóny 2021 → Test TOP 15 mobilov roka
        Prejsť na výber TOP mobilov >>

        Vybrali sme TOP 10 roka 2021 !!
        Poznáme najlepšie → ceny LEN OD 67 EUR
        Najlepšie SMART HODINKY
        Prejsť na náš výber TOP smart hodiniek >>

        Najlepšie SMART HODINKY !!